Hotel Radisson Blu Water Front *****

Ett lyxigt hotell med en slående havsutsikt

Njut av utsikten över Atlanten och den privata marinan från Radisson Blu Hotel Waterfront i Kapstaden. Detta hotell precis intill havet ligger nära stadens centrum och har ett prefekt utgångsläge när man vill utforska Kapstaden.

Den slående havsutsikten utgör scenen för en minnesvärd vistelse i Kapstaden. Vakna till ljudet av mjuka vågor som bryter in mot klipporna medan du njuter av en trevlig frukostbuffé sittandes på hotellets trevliga terrass.

Bekväma faciliteter och förstaklassig service

Hotellet erbjuder alla de faciliteter som du behöver för att du ska få en så bekväm och upplevelserik vistelse som möjligt under ditt besök i Kapstaden. På hotellet finns både fullständigt spa, gym, bar/lounge, restaurang och utomhuspool med poolbar. Vill du besöka Victoria & Alfred Waterfront, ett populärt område i Kapstaden där du hittar både shopping, restauranger och nöjesattraktioner, så erbjuder hotellet gratis transport dit.

Samtliga rum erbjuder det där lilla extra med badrockar och tofflor, TV, Wi-Fi, minibar, rumsservice dygnet runt och andra bekvämligheter.

I paketpriset ingår del i dubbelrum den 30 april – 3 maj 2020.
I den mån det finns tillgång till enkelrum är tillägget för tre nätter SEK 3 100:- per person.